ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ONLINE

online-diet2a

Φανταστείτε να μπορούσατε να είχατε τον προσωπικό σας διαιτολόγο οπουδήποτε, χωρίς να πρέπει να βρεθείτε προσωπικά σε ένα γραφείο!

Τώρα με τη νέα υπηρεσία «Διαιτολόγος Online» αυτό είναι εφικτό!

Έτσι, άτομα που βρίσκονται μακριά από το γραφείο μου ή λόγο περιορισμένου χρόνου μπορούν πλέον να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διατροφής.

Η συνεχής και εξειδικευμένη αυτή παρακολούθηση αποτελεί μία καινοτόμο μέθοδο επίτευξης του επιθυμητού βάρους χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με μετακινήσεις και αναμονή!

H διαδικασία είναι απλή.

Διαδικασία

 • 1. Επιλογή Πακέτου Υπηρεσιών

  Συμπληρώστε την πιο κάτω φόρμα επιλέγοντας και το πακέτο που επιθυμείτε να αγοράσετε. Η ολοκλήρωση της αγοράς σας θα γίνει με την πληρωμή μέσω paypal (Μπορείτε να πληρώσετε και χωρίς λογαριασμό).
 • 2. Συμπλήρωση Προσωπικού Ερωτηματολογίου

  Με την ολοκλήρωση της αγοράς, θα σας σταλεί ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις που αφορούν το διατροφικό και ιατρικό σας ιστορικό καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες.
 • 3. Διευθέτηση Ραντεβού Μέσω Skype

  Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας θα επικοινωνήσω μαζί σας μέσα σε 24 ώρες μέσω email ή τηλεφώνου για διευθέτηση των ραντεβού μας μέσω skype, τα οποία θα έχουν διάρκεια περίπου 20-30 λεπτά.
 • 4. Αποστολή Διαιτολογίου

  Μετά το πρώτο ραντεβού (καθώς και μετά από κάθε διαδικτυακό ραντεβού), θα ετοιμάζεται εβδομαδιαίο εξατομικευμένο διαιτολόγιο εντός 2 εργάσιμων ημερών και θα σας αποστέλεται ηλεκτρονικά σε μορφή PDF.
 • 5. Απορίες / Σχόλια

  Θα είμαι στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε απορίες μέσω email (email@ackoni.com).
online-ackoni
online-diet-image-left AM_SbyPP_mc_vs_ms_ae_UK Skype-logo-EPS-AI.PNG-1

Φόρμα Παραγγελίας

 • 0,00 €